Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Fresh Ham Roast
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
1 Teelöffelpaprika
1/4 Teelöffelgarlic salt
1 Teelöffelrosemary leaves
1 EsslöffelSteak sauce
12 x ca. 450 gFresh leg of pork; boned
1/3 Tasseparsley chopped
1/3 Tasseblack olives chopped
1/3 Tassegreen onions chopped
Canned pimientos; chopped
die Zubereitung:

Combine salt, pepper, paprika, garlic salt, rosemary leaves and steak sauce; rub half the mixture on inside of pork. Combine remaining ingredients; stuff inside of pork with pimiento mixture. Tie securely. Score fat and skin; rub remaining salt mixture on outside of pork. Place roast, fat side up, on rack in shallow baking pan. Roast in preheated 325-degree oven for 4 hours and 30 minutes or to 185 degrees on meat thermometer.

Swap.


Anmerkungen zum Rezept: