Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Fruit Compote
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gprunes dried
6 x ca. 30 gapricots dried
1 Tassecranberries dried
1/2 Orange; unpeeled halved and sliced thin
Winter savory sprigs
1 EsslöffelBalsamic vinegar (or more) (to taste)
die Zubereitung:

This is a sweet/tart accompaniment to mild main dishes, or a not-too-sweet dessert with slices of pound cake.

Simmer dried fruit and orange slices in water to cover for 30 minutes or until soft. Add savory sprigs and vinegar. Remove from heat and let cool to room temperature. Serve immediately or refrigerate; if the latter, let the compote come to room temperature before serving.


Anmerkungen zum Rezept: