Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Herb Bread
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/4 TasseBisquick reduced fat baking mix
3/4 TasseYoplait fat free plain yogurt
2 EsslöffelChopped fresh parsley -or
1 Teelöffelparsley dried flakes
1 EsslöffelChopped fresh or
1 TeelöffelDried sage leaves
eggs
egg white
Clove garlic; finely chopped -or
1/4 Teelöffelgarlic powdered
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Grease round pan, 8x1-1/2 inches.

Mix all ingredients with fork until moistened; beat vigorously 1 minute. Spread in pan.

Bake 25 to 30 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool 5 minutes. Run knife or metal spatula around side of loaf, pressing gently to loosen; remove from pan. Serve warm. Makes 1 loaf (16 wedges).

From <Betty Crocker: Bisquick Classics and New Favorites>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: