Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 3/4 x ca. 450 g | Flank steak |
1 klein | onion chopped |
2 Esslöffel | tabasco |
2 Esslöffel | catsup |
1 Esslöffel | brown sugar |
2 Esslöffel | salad oil |
1 Teelöffel | salt |
1/4 Tasse | water |
Place steak & onion in shallow utility dish. Combine vinegar, water, catsup, brown sugar, salad oil, salt & hot sauce; mix & pour over steak. Turn steak, cover dish with foil & marinate in refrigerator 12-24 hours. Remove steak & place on rack in broiling pan; broil 3-4" from heat for 5 minutes. Turn steak, brush with marinade, & broil second side 5 minutes, or to desired doneness. Carve steak diagonally & across grain into very thin slices.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|