Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Meat Filled Manicotti
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
14 Pcs manicotti pasta; uncooked
1/2 Teelöffelolive oil
1 x ca. 450 gGround chicken breast, skinless
3/4 Tasseonions chopped
1 TasseFat-free mozzarella cheese; grated
egg whites lightly beaten
1/4 TasseWhite-bread crumbs
1/4 TasseFat-free parmesan cheese
3/4 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack pepper
1 3/4 TasseHomemade Spaghetti Sauce
1 TasseFat-free mozzarella cheese; grated
die Zubereitung:

Cook manicotti according to package directions; drain. Cool in single layer on foil. Preheat oven to 350. In a skillet, heat oil over medium heat. Add chicken and onions. Cook until chicken is no longer pink and onions are tender. Stir in 1 cup mozzarella cheese, egg whites, bread crumbs, parmesan cheese, oregano, salt, and black pepper. Fill each cooled pasta tube with about 1/4 cup meat filling. Spread thin layer of spaghetti sauce on bottom of 13 x 9" pan. Place filled pasta in prepared pan; cover with remaining sauce. Sprinkle with remaining mozzarella cheese. Bake, covered, for 45 minutes or until hot and bubbly.


Anmerkungen zum Rezept: