Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | olive oil |
1 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/4 Teelöffel | lemon juice |
1 | cloves garlic minced |
1 klein | onion sliced |
1 Tasse | mushrooms sliced |
1 x ca. 450 g | Turkey -- ground/cooked |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | black pepper |
Heat oil in a large skillet. Add Worcestershire sauce, lemon juice, garlic, onion, and mushrooms; cook and stir over medium heat 2 minutes. Remove from heat. Mix meat, salt, and pepper. Shape mixture into 4 patties, about 3/4" thick. Push mushroom-onion mixture to side of skillet. Cook patties in same skillet over medium-high heat, about 10 minutes, turning once, to desired doneness. Serve mushroom-onion mixture over patties.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|