Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Pork and Apple Stir Fry
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungRice-a-roni rice pilaf
1 1/3 TasseApple juice or cider
1 x ca. 450 gBoneless pork loin or skinless Chicken breast halves
1 Teelöffelpaprika
1 Teelöffelthyme dried
1/2 TeelöffelGround sage or poultry seaso
1/2 TeelöffelSalt optional
2 Esslöffelbutter or margarine
2 mittelApples; cored, sliced
1 Teelöffelcornstarch
1/3 Tassewalnuts coarsely copped
die Zubereitung:

Prepare Rice-A-Roni mix as package directs, substituting 1 cup water and 1 cup apple juice for water in directions. While Rice-A-Roni is simmering, cup pork into 1-1/2x1/4" strips. Combine seasonings; toss with meat. In second large skillet, melt margarine over medium heat. Stir-fry meat 3-4 minutes or just until pork is no longer pink. Add apples; stir-fry 2-3 min. Or until apples are almost tender. Add combined remaining 1/3 cup apple juice and cornstarch. Stir- fry 1-2 min. Or until thickened to form glaze. Stir in nuts. Serve rice topped with pork mixture.


Anmerkungen zum Rezept: