Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Red Pepper-Cornmeal Scones
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tasseall-purpose flour
1/3 Tasseyellow cornmeal
1 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelbaking powder
1/4 TeelöffelBaking soda
1/8 Teelöffelsalt
2 EsslöffelChilled stick margarine; cut into pieces
1/3 TasseRed bell pepper; diced -or roasted red peppers, diced
1/3 TasseFat-free buttermilk
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 400 degrees.

2. Combine first 7 ingredients in a bowl; cut in margarine with a pastry blender until mixture resembles coarse meal. Add bell pepper and buttermilk; stir until just moist.

3. Pat dough into a 6-inch circle on a baking sheet coated with cooking spray, and cut into 4 wedges. Bake at 400 degrees for 20 minutes or until golden. Serve warm.

pepper version and added a bit of minced parsley with the buttermilk.


Anmerkungen zum Rezept: