Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Salmon Steaks
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSalmon steaks; 1 inch thick
1/2 Tassewhite wine dry
2 Esslöffelgreen onion sliced
1/2 x ca. 450 gVelveeta pasteurized process cheese spread; cubed
3 Esslöffelwhite wine dry
1/4 TeelöffelDried tarragon leaves; crushed
1/4 Teelöffeldill weed
die Zubereitung:

Place fish in 9-inch square baking dish. Combine wine and onions; pour over fish. Cover. Bake at 350 degrees 30 to 35 minutes or until fish flakes easily with fork. Combine remaining ingredients; stir over low heat until Velveeta cheese spread is melted. Serve with fish. 2 servings.

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: