Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Italian sausage links, casings removed |
2 Esslöffel | Olive oil or vegetable oil |
1 mittel | onion sliced |
2 | cloves garlic minced |
2 | Fresh Idaho potatoes, cut into 1-inch pieces |
1 | Green or red pepper, cut into strips 1 teaspoon dried basil leaves |
1/2 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
1 mittel | Tomato, cut into chunks |
1/4 Tasse | parsley fresh, chopped |
In 3-quart microwave-safe casserole combine sausage, oil, onion and garlic. Cover loosely with plastic wrap; cook on High 7 to 9 minutes or until sausage is cooked, stirring twice to break up meat. Stir in potatoes, green pepper, basil, salt and pepper. Re-cover; cook on High 14 to 16 minutes or until potatoes are tender. Stir in tomatoes and parsley. Re-cover; let stand 5 minutes .
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|