Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Scallops on Toast
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 gScallops
1 Teelöffelvinegar
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelflour
1/3 Tassemayonnaise
1/2 TeelöffelThyme salt, pepper to taste buttered toast
die Zubereitung:

Parboil scallops in water that does not quite cover. Add vinegar. Keep water just below boiling. Cook scallops just until they turn white. They cook quickly and overcooking will toughen them. Drain and reserve the cooking liquid.

Quarter the scallops if large. To the cooking liquid, add enough water to make 1-1/3 cups total.

Melt butter in a double boiler. Add flour, stir, and blend. Add scallop liquid gradually, continuing to stir and cook over low heat. Add mayonnaise slowly, as soon as sauce thickens. Add scallops, thyme, and salt. Heat through but do not allow water-under to boil. Serve on toast or in toast cups.


Anmerkungen zum Rezept: