Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Style Beans (White
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 4 Literwater cold
1 ca. 1 Literwater hot
2 Teelöffel---
2 TeelöffelGarlic Dehy Gra
2 1/16 x ca. 450 gcelery fresh
1 3/8 x ca. 450 gonions dry
8 x ca. 450 gBeans White Dry 2 Lb
2 TeelöffelPepper Black 1 Lb Cn
die Zubereitung:

1. Pick Over Beans, Removing Discolored Beans And Foreign Matter. Wash Beans

Thoroughly.

2. Cover With Water; Bring To A Boil In Steam-Jacketed Kettle; Boil 2 Minutes; Turn Off Heat.

3. Cover; Let Soak 1 Hour.

4. Add Chopped Onions, Chopped Celery, Garlic, Cumin And Pepper To Beans.

5. Bring To A Boil; Add More Water If Necessary To Cover Beans; Cover. Simmer 1 1/2 Hours Or Until Beans Are Just Tender. (Extra Hot Water May Be Added If Necessary, To Keep Beans Covered).

Beans

With Cool Water; Soak Overnight. Follow Steps 4 And 5.


Anmerkungen zum Rezept: