Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savoury Meatloaf and Vegetables
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseGolden mushroom soup
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1/2 Tassebread crumbs dried
1/4 Tasseonion finely chopped
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1/8 Teelöffelpepper
egg beaten
6 mittelpotatoes quartered
6 mittelCarrots; cut into 2 inch
3/4 Tassewater
die Zubereitung:

1. In a large bowl mix 1/2 cup soup, ground beef, bread crumbs, onion, worcestershire sauce, pepper and egg.

2. In a 3 qt oblong baking dish, firmly shape meat into an 8X4 inch loaf. Arrrange potatoes and carrots around loaf

2. Bake at 375 degrees for 45 minutes; spoon off fat.

3. Meanwhile in a small bowl, combine remaining soup and water. Pour soup mixture over vegetables and meat loaf.

4. Bake for 30 minutes longer until meat load is no longer pink.

5. To serve arrange with vegetables on platter, spoon some sauce over meat loaf; pass remaining sauce.


Anmerkungen zum Rezept: