Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Dried porcini mushrooms |
2 1/2 Tasse | water |
1/3 Tasse | Onions minced |
1/2 Tasse | water |
1 Esslöffel | Tamari |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | maple syrup |
1 Prise | black pepper |
1 | Parsley sprig |
1 1/2 Esslöffel | Arrowroot dissolved in... |
2 Esslöffel | water |
Extract: Place mushrooms in water in a saucepan & bring to a boil. Reduce heat & simmer for 15 minutes.
Remove mushrooms with a slotted spoon & rinse. Chop finely & reserve. Strain extract. Sauce: Combine onions, water, tamari, salt, syrup, pepper & rosemary in a saucepan. Cover & simmer over medium heat for 5 minutes. Remove & discard parsley.
Add extract & chopped mushrooms. Bring to a boil.
Add arrowroot, cook & stir till thickened. Taste for seasoning. Use top rice, potatoes or pasta.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|