Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savoury Steak
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gsteak
Onions finely chopped
2 Teelöffelbrown sugar
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 Prisecayenne pepper
2 TeelöffelCapers chopped
2 TeelöffelMixed herbs, including thyme, sage and oregano
1/3 TasseKetchup (or tomato sauce, in the Australian sense, if you can get it)
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/3 Tassevinegar
die Zubereitung:

Trim the steak and cut into pieces. Place in an ovenproof dish and cover with the chopped Blend other ingredients together and pour over. (The chopped onion holds some of the liquid.)

Cover and refrigerate for at least two hours. Bake, covered with foil or ovenproof lid, at 350 degrees F. for 50 to 60 minutes.

* An Australian herbed meat dish - Adapted from "The Australian and New Zealand Countrywoman's Cookbook" by Carol Odell. Yield: About 4 or 5 servings.

* Adjust the flavourings according to your taste; in particular, you may wish to reduce the vinegar.


Anmerkungen zum Rezept: