Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savoy Wedges with Cheese Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Small head savoy cabbage
2 Teelöffelcornstarch
1/4 Teelöffelpaprika
1/8 Teelöffelgarlic salt
1/8 Teelöffelwhite pepper ground
3/4 Tassemilk
1/2 Tasseswiss cheese shredded
1 EsslöffelSnipped fresh Dillweed
die Zubereitung:

Cut cabbage into six wedges. Place in a microwave safe baking dish. Add 2 tablespoons water and sprinkle lightly with salt. Cover with microwave safe plastic wrap and microwave on high power (100%) for 9 to 12 minutes, or until tender turning wedges over and giving the dish a half turn once. Drain, leave cover on to keep warm. Combine cornstarch, paprika, garlic salt and white pepper in a 2 cup glass measure. Add milk. Cook uncovered on high 3 to 4 minutes or till thickened and bubbly, stirring every 30 seconds. Stir in cheese until melted. Spoon over cabbage sprinkle with dillweed. Each Serving: 70 Calories, 6g protein, 7g Carbohydrate, 2g Fat, 9 mg Cholesterol, 139mg Sodium.


Anmerkungen zum Rezept: