Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallion Stuffed Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
11 scallions whole
1 1/2 Esslöffelsalt kosher
1 EsslöffelGinger root minced
2 Esslöffelsherry dry
Whole Chicken; 3 Lbs.
die Zubereitung:

1. Chop 10 of the scallions into three parts. 2. Mix the salt, gingerroot, and sherry. 3. Rub this mixture thoroughly inside and outside the chicken. 4. Stuff the chopped scallions into the chicken cavity and let it stand for 1 hour.

Cooking: 1. Place the chicken on a heatproof plate. 2. Put in steamer and steam over boiling water for 40 minutes. 3. Chop the chicken into bite-size pieces. 4. Finely chop the remaining scallions to garnish the chicken. Makes 3 to 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: