Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallion-Honey Marinade for Roast Chickn
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseScallion stalks
cloves garlic
Or
3 Scheibeginger root fresh
1 Tassesoy sauce
2 Esslöffelsherry
1 Esslöffelhoney
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Cut scallion stalks in 1/2-inch lengths; mince the garlic and ginger root. Then combine with remaining ingredients, blending well.

2. Rub mixture over chicken inside and out. Let stand 1 hour, turning bird occasionally. Drain, reserving marinade for basting. Then roast.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: