Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Sea scallops |
1/2 x ca. 450 g | Large raw shrimp, peeled and deveined |
3 Esslöffel | olive oil |
3 Esslöffel | lemon juice |
2 gross | cloves garlic minced |
3 Esslöffel | parsley minced |
1/4 Teelöffel | Dried basil, crushed |
1/8 Teelöffel | black pepper |
1/2 x ca. 450 g | mushrooms |
Pat scallops and shrimp dry.Combine olive oil, lemon juice, garlic, parsley, basil and black pepper to make a marinade.Add shellfish and marinate 30 minutes to 1 hour, stirring occasionally Alternate scallops, shrimp and mushrooms on skewers without crowding.Brush with marinade.Broil or grill 4" from heat source for 4 minutes.Turn skewers, brush with marinade and continue to cook about 3 minutes more or until scallops and shrimp are opaque Do not overcook.Serve with rice pilaf, if desired.Makes 4 servings
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|