Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallop Pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 grossScallops*
300 Millilitermilk
salt
pepper
2 Esslöffelbutter
1 Esslöffelflour
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
4 EsslöffelMed.sweet white wine
1 x ca. 450 gFresh mashed potatoes
die Zubereitung:

Directions: * Or 4 scallops and an equal amount of any white fish. Or more scallops, if you like. Clean the scallops and cut in half, then simmer in the milk for 15 minutes. Strain, reserving the liquid. Heat 1 tablespoon of the butter and stir in the flour, cook for about a minute, stirring, then add the milk gradually, stirring all the time to avoid lumps. Season with salt and pepper, add the sliced mushrooms and simmer for about 10 minutes longer; then add the sherry or wine and finally the scallops. When hot, transfer to an ovenproof dish and cover with mashed potatoes, making sure they cover the fish right to the edges. Dot with the remaining butter and bake in a moderate oven, 350F, for 20-30 minutes, or until the top is turning brown.


Anmerkungen zum Rezept: