Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallop Satays
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gBay scallops (about 5 scallops per skewer)
1 TasseAsian gazpacho (recipe above)
die Zubereitung:

minutes before grilling.

Variation #1:

Marinate the scallops in the gazpacho for 30 minutes. Brush the scallops with oil and sprinkle with salt and pepper. Grill satays over medium heat, for 4 to 5 minutes, turning occasionally, until done.

Variation #2:

Make a "ceviche satay" by marinating the satays in one cup of gazpacho for 2 to 3 hours, depending on scallop size. The acid in the gazpacho will "cook" the scallops. Throw away the used marinade.

Serve gazpacho very cold in chilled bowls and garnish with scallop satay and chopped scallions.


Anmerkungen zum Rezept: