Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 x ca. 30 g | Bay scallops (about 5 scallops per skewer) |
1 Tasse | Asian gazpacho (recipe above) |
minutes before grilling.
Variation #1:
Marinate the scallops in the gazpacho for 30 minutes. Brush the scallops with oil and sprinkle with salt and pepper. Grill satays over medium heat, for 4 to 5 minutes, turning occasionally, until done.
Variation #2:
Make a "ceviche satay" by marinating the satays in one cup of gazpacho for 2 to 3 hours, depending on scallop size. The acid in the gazpacho will "cook" the scallops. Throw away the used marinade.
Serve gazpacho very cold in chilled bowls and garnish with scallop satay and chopped scallions.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|