Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Corn
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
1/4 Tasseonion finely chopped
2 Esslöffelflour
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpaprika
1/4 Teelöffelmustard dry
1 Prisepepper
3/4 Tassemilk
16 x ca. 30 gCan whole kernel corn
Eggs lightly beaten
die Zubereitung:

1. Place 2 tablespoons butter in a deep, 1-quart, heat-resistant, non-metallic casserole. Heat, uncovered, in Microwave Oven 15 seconds. 2. Add chopped onions and heat, uncovered, in Microwave Oven 2 minutes or until onion is tender. 3. Blend in flour, salt, paprika, dry mustard and pepper. Heat, uncovered, in Microwave Oven 1 minute or until bubbly. 4. Gradually add milk, stirring constantly. 5. Add remaining ingredients. Blend thoroughly. 6. Heat, uncovered, in Microwave Oven 7 to 8 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: