Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Parsnips
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseSliced parsnip, (1-1/2 pounds)
2 1/2 Tassewater
1 Esslöffelmargarine
cloves garlic minced
1 Esslöffelall-purpose flour
1 Tasseskim milk
1/3 TasseShredded Swiss cheese, (1-1/2 ounces)
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Bring parsnip and water to a boil in a medium saucepan. Cover, reduce heat, and simmer 10 minutes or until tender; drain and set aside.

Melt the margarine in pan over medium-low heat; add garlic, and saute 1 minute. Add flour; cook 1 minute, stirring with a wire whisk. Gradually add milk; cook over medium heat, uncovered, until thickened and bubbly, stirring constantly. Add cheese; cook until melted.

Add the parsnip, salt, and pepper to cheese mixture; stir well. Cook 1 minute or until thoroughly heated. Yield: 3 servings (serving size: 1 cup).

Per serving: 234 Calories; 8g Fat (29% calories from fat); 9g Protein; 34g Carbohydrate; 13mg Cholesterol; 318mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: