Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Potato Beer Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossRussett potato w/skin
1 Tasseonion sliced
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelgarlic salt
2 Teelöffelpaprika
2 Esslöffelall-purpose flour
2 Teelöffelsugar
4 Esslöffelmargarine
1 x ca. 450 gswiss cheese grated
die Zubereitung:

Peel potatoes and slice into 1/8 inch slices. Layer a buttered casserole dish with 1/4 of potatoes spread evenly in dish. Sprinkle potatoes with 1/4 of onions. Combine in a small bowl salt, garlic salt, sugar, paprika, and flour. Blend well. Sprinkle 2 1/2 teaspoons of this mixture evenly over first layer. Dot with 1 tbs butter cut into pieces. Continue the procedure for 3 more layers. Pour beer over casserole and top with grated cheese. Bake at 350 oven for 1 hour.


Anmerkungen zum Rezept: