Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Potatoes, peeled, sliced |
3 Esslöffel | all-purpose flour |
1/4 Teelöffel | pepper |
3 Tasse | Skimmed milk, heated |
1/3 Tasse | onion chopped |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | Low fat margarine |
Preheat oven 400F. Lightly spray a 2 quart casserole with vegetable spray. Arrange a layer of potatoes in casserole, then sprinkle with some of onion, flour, salt and pepper. Continue to layer until all potatoes, onion, flour, salt and pepper are used. Dot top with margarine, then pour milk over all. Bake 20 min, then reduce heat to 350F and bake 50 to 60 min longer or until tender. Cal: 166, Fat: 1 g.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|