Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Potatoes #3
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter
2 Esslöffelflour
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
3 Tassemilk
6 mittelPotatoes; pared and thinly sliced
2 Esslöffelonion chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Butter a 2 qt casserole. Make a basic white sauce of butter, flour, salt, pepper & milk. Place half the potatoes in casserole. Cover with half the onion and half the sauce. Repeat layers. Cover and bake about an hour. (I like to cook it a bit longer, about 1 hour and 15 minutes before uncovering it.) Test to make sure potatoes are almost, but not quite, fork tender. Uncover and bake 30 minutes longer.

edition.

Left over cooked ham layered in the middle makes it almost a one dish meal, and is a good addition...tho I usually serve this with ham to begin with.


Anmerkungen zum Rezept: