Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Potatoes #5
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 mittelPotatoes (about 2 pounds)
3 Esslöffelmargarine or butter
1 kleinOnion; finely chopped, (about 1/4 cup)
3 Esslöffelall-purpose flour
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 1/2 Tassemilk
1 Esslöffelmargarine or butter
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Grease 2-quart casserole. Prepare potatoes as directed. Cut into enough thin slices to measure about 4 cups. Heat 3 tablespoons margarine in 2-quart saucepan over medium heat. Cook onion in margarine about 2 minutes, stirring occasionally. Stir in flour, salt and pepper. Cook, stirring constantly, until smooth and bubbly; remove from heat. Stir in milk. Heat to boiling, stirring constantly. Boil and stir 1 minute.

Spread potatoes in casserole; pour sauce over potatoes. Dot with 1 tablespoon margarine. Cover and bake 30 minutes. Uncover and bake 60 to 70 minutes longer or until potatoes are tender. Let stand 5 to 10 minutes before serving. 6 Servings; 240 Calories Per Serving.

Eat-L Digest 2 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: