Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Tuna
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebread crumbs soft
1 1/2 Tasseskim milk
1 Esslöffelmargarine
egg
egg whites
1/2 TeelöffelSalt substitute;
1/4 Teelöffelpepper
1 kleinonions minced
1 TeelöffelParsley flakes
6 1/2 x ca. 30 gWater-packed tuna;
die Zubereitung:

Heat breadcrumbs with milk and margarine until margarine melts. Meanwhile, beat egg and egg whites. Stir in salt, pepper, onion, parsley flakes, and tuna. Gradually stir in hot milk and crumbs.

Place in casserole dish and bake at 350 for 25-30 minutes.

Nutrients per serving: Calories 165, fat 10gm, cholesterol 72mg, carbohydrate 14gm, sodium 452mg.

Exchanges: Bread 1, Meat 1, Fat 1.

Gentry, Carolyn Williamson, M.S.

Formatted for Meal-Master by Joyce Burton.


Anmerkungen zum Rezept: