Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops and Pasta for Two
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter or margarine
green onions chopped
cloves garlic minced
1/2 x ca. 450 gScallops
2 Esslöffelbasil minced, fresh
3 Esslöffelwhite wine dry
1/4 TasseHeavy cream or milnot
1/2 x ca. 450 gAngel hair or other thin pasta
die Zubereitung:

Melt butter in large skillet and add green onions and garlic. Saute 30 seconds. Add scallops and basil and cook until scallops are heated through, just a minute.

Pour in wine. Cook over medium-low heat until wine is reduces by half, about 3-4 minutes. Stir in cream and heat until warmed through.

Cook pasta in salted, boiling water until al dente, maybe 3 minutes. Divide amoung 2 warmed plates. Spoon equal amounts scallop mixture over top.

From Some Newspaper Article

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: