Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops Exceptional
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gFrozen large scallops; thawed, drained
1 TasseBroccoli flowerets
1/2 TasseRed or green pepper strips
cloves garlic minced
1 TeelöffelDried basil leaves; crushed
2 EsslöffelParkay margarine
1/4 x ca. 450 gVelveeta pasteurized process cheese spread; cubed
1 EsslöffelDry sherry (optional)
2 Tassecooked rice hot
die Zubereitung:

Saute broccoli, peppers, garlic and basil in margarine. Add scallops; continue cooking for 2 to 3 minutes or until tendet. Stir in Velveeta cheese spread and sherry; continue heating until cheese spread is melted. Serve over rice. 2 servings.

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: