Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops in Double Pepper Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
cloves garlic chopped
1 x ca. 450 gBay Or Sea Scallops
3/4 TasseSlivered Red Peppers
3/4 TasseSlivered Green Peppers
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Teelöffeltabasco pepper sauce
1/4 Teelöffelsalt
2 Esslöffelcapers drained
die Zubereitung:

Slivers of red and green bell peppers give this quickly prepared dish vibrant color, and the garlic, Tabasco sauce and capers provide lots of flavor. ~- ~- In a large skillet, heat the oil and add the garlic. Cook until golden, about 1 minute. Add the scallops, peppers, onion, Tabasco sauce and salt. Stirring constantly, cook for 5 minutes, or until the scallops turn white and the vegetables are crisp-tender. Stir in the capers and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: