Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | olive oil |
5 | cloves garlic chopped |
1 x ca. 450 g | Bay Or Sea Scallops |
3/4 Tasse | Slivered Red Peppers |
3/4 Tasse | Slivered Green Peppers |
1/2 Tasse | onion chopped |
1/2 Teelöffel | tabasco pepper sauce |
1/4 Teelöffel | salt |
2 Esslöffel | capers drained |
Slivers of red and green bell peppers give this quickly prepared dish vibrant color, and the garlic, Tabasco sauce and capers provide lots of flavor. ~- ~- In a large skillet, heat the oil and add the garlic. Cook until golden, about 1 minute. Add the scallops, peppers, onion, Tabasco sauce and salt. Stirring constantly, cook for 5 minutes, or until the scallops turn white and the vegetables are crisp-tender. Stir in the capers and serve immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|