Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops in Papillote
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gScallops
Pieces Ginger; shredded
Whole Scallion; sliced thinly
1/4 Whole Carrot; shredded
1 kleinShallot chopped
1 Teelöffelbutter
1 Esslöffellemon juice freshly squeezed
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees F.

For Each Serving place all ingredients on a large piece of aluminum foil in the following order: Scallops first. Carrot, shallot, scallion, and ginger on top of the scallops. Butter and lemon juice on top.

Fold foil over ingredients like a small tent and seal edges.

Put foil pouches on a baking sheet and bake for 18-20 minutes.

Serve pouches closed allowing each person to open their own.


Anmerkungen zum Rezept: