Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops Sauteed with Black Bean Sauce
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseSnow peas, stemmed and cut into thirds on the diagonal
1 Teelöffelvegetable oil
3/4 x ca. 450 gScallops
1 Teelöffelmargarine
1 1/2 TeelöffelBlack bean and garlic sauce
2 Teelöffellemon juice fresh
1 TeelöffelCilantro chopped
die Zubereitung:

1. Bring a small pan of water to a boil. Add the snow peas and time for 30 seconds to 1 minute. Drain and rinse briefly with cold water. Pat dry.

2. In a heavy skillet heat the oil over medium-high heat. Add the scallops and saute quickly until cooked through. Remove from the skillet with a slotted spoon.

3. Add the margarine, black bean sauce and lemon juice to the pan, swirling to mix. Drain the liquid from the scallops and return to the pan, adding the snow peas. Stir to mix. Stir in the cilantro and serve.


Anmerkungen zum Rezept: