Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops with Garlic Chives
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelpeanut oil
Cloves garlic, diced very fine
Slice fresh ginger, cut very thin julienne
3/4 x ca. 450 gLarge scallops, cut in half through the middle
1 TasseGarlic chives, cut into 1/2" pieces
Sauce
1 TeelöffelRice wine
1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelsherry dry
1/4 Teelöffelwhite pepper ground
1/4 Tassechicken stock
1 EsslöffelCornstarch mixed with
1 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Cut the scallops & chives and mix the sauce before you do anything else. You must not overcook this dish. Heat a wok and add the oil. Chow the garlic and ginger for just a moment and then add the scallops. Chow for 2 minutes or so and add the chives. Stir the sauce and then add it to the wok. Stir-fry until all is thick and hot.


Anmerkungen zum Rezept: