Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops with Tarragon and Chives
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter unsalted
1 1/2 x ca. 450 gSea scallops; rinsed, patted dry and quartered
cloves garlic minced
1/4 TassePlus 2 Tbs. shallots; minced
1 1/2 TeelöffelTarragon crumbled
2 Teelöffellemon juice fresh
die Zubereitung:

Prep: 5 min, Cook: 5 min.

Melt half the butter in a heavy nonstick skillet over medium high heat. Saut, scallops, in batches if necessary, about 1 minute, and transfer to a dish. Melt remaining butter in same skillet over medium heat. Saut, garlic and shallot 2 minutes, stirring until softened. Stir in remaining ingredients and scallops. Season with salt and pepper to taste. Cook 1-2 minutes, stirring, until just heated through. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: