Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scaloppini Alla Parmigiana
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Veal cutlets, cut 1/4 in. thick or less
1/4 Tasseflour
eggs beaten
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 Esslöffelmilk
1/2 Tassebread crumbs dried
1/3 Tasseolive oil
14 x ca. 30 gCan tomatoe sauce
3/4 Tassewater
3 Esslöffelolive oil
Thin slices mozzarella
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Pound cutlets thin. Combine flour, salt & pepper. Dip cutlets in flour mixture, then milk, then breadcrumbs.

Combine 1/3 cup olive oil, tomatoe sauce and water in saucepan. Heat.

Quickly brown cutlets in the 3 tablespoons olive oil. Place in a single layer in baking pan. Pour tomatoe mixture over. Put mozzarella slices over. Sprinkle with parmesan. Bake at 350F for 20 to 25 minutes.

Bon appetit Heather


Anmerkungen zum Rezept: