Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 Esslöffel | olive oil |
4 | cloves garlic minced |
4 Esslöffel | Parsley; finely minced |
1 Prise | pepper |
1 Prise | oregano |
12 | Jumbo shrimp with tails; peeled and deveined |
In a kettle put olive oil, garlic, parsley, pepper and oregano. Heat together 2 minutes; then add shrimp. Cover pot and steam shrimp over moderate heat until done (about 5 minutes). Serve shrimp on platter with cooking liquid poured over them. Serves 3.
Sansone's Show Place Of South
701 E. Kings Highway
Shreveport, La
From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|