Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scandinavian Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken thighs; skinned, boned and cut into 1-inch pieces
3 Esslöffelbutter
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2/3 Tasseonion finely chopped
8 x ca. 30 gmushrooms fresh, sliced
3/4 Tassedairy sour cream
1/2 TasseShredded Havarti cheese
1/4 Tassebreadcrumbs fresh
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

In a frying pan, place butter and melt over medium-high heat. Add chicken and cook, turning, about 7 minutes or until brown on all sides. Sprinkle with salt and pepper.

Add onion and continue stirring and cooking until onion is translucent, about 5 minutes. Add mushrooms and cook 5 minutes more, stirring occasionally.

Reduce heat to low; stir in sour cream and cheese and cook until cheese melts, about 2 minutes. Sprinkle with bread crumbs and parsley; stir to mix only. Serve in individual bowls. Makes 4 servings, 400 calories each.

Arkansas Gazette

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: