Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Louis Rich® Breast of Turkey |
1 Packung | (2 ounces) slivered almonds |
1 | Tart green apple |
1 Esslöffel | lemon juice |
2 | Stalks celery chopped |
2 | Green onions with tops; chopped |
1 Esslöffel | parsley fresh, chopped |
1/2 Tasse | mayonnaise |
1/4 Teelöffel | thyme ground |
1/8 Teelöffel | garlic powdered |
1/8 Teelöffel | Oregano leaves |
1/8 Teelöffel | pepper |
1/8 Teelöffel | rosemary leaves |
1/8 Teelöffel | sage |
Preheat oven to 350 F. Cut turkey into 1/2-inch cubes, set aside. Toast almonds on shallow baking sheet for 8 Minutes or until lightly browned; cool. Cut apple into chunks and toss with lemon juice in large bowl. Add turkey, almonds, celery, onion, and parsley. In small bowl, combine mayonnaise, thyme, garlic powder, oregano leaves, pepper, Rosemary leaves, and sage to make dressing. Add to turkey mixture and toss. Cover and chill Thoroughly before serving.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|