Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Williamsburg Scalloped Oysters
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter
1/2 Tasseflour
1 1/2 Teelöffelpaprika
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Prisecayenne pepper
1 kleinonion minced
1/2 green pepper minced
1/2 garlic clove minced
1 Teelöffellemon juice
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 ca. 1 LiterOysters with liquid
1/4 TasseFine cracker crumbs
die Zubereitung:

Melt butter in saucepan; add flour, cooking & stirring until light brown. Stir in paprika, salt, pepper & cayenne. Add onion, green pepper & garlic; cook over low heat 5 minutes, stirring. Remove from heat & add lemon juice, Worcestershire & oysters (which have been picked over & heated in own juice). Pour into greased 1 1/2 quart casserole; top with cracker crumbs. Bake in 400 oven for 30 minutes or until bubbly.


Anmerkungen zum Rezept: