Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wilson Family Sauce for English Plum Pudding
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasselight brown sugar
To 4 tb. cornstarch
3 Tassewater
2 Esslöffelbutter
2 TeelöffelVanilla or
2 TeelöffelFavorite flavoring*
Lemon juice
1 TasseMarshmallows
die Zubereitung:

*Brandy, rum or whiskey, for instance.

Combine brown sugar and cornstarch in a saucepan. Add the water and butter. Stir over medium heat until the mixture boils, then cook until mixture clarifies and thickens slightly, about 3 to 5 minutes.

Remove from heat and stir in the flavoring, lemon juice and marshmallows.

Serve hot over plum pudding.

From Special Writer Marilyn Kluger's 11/25/92 "A Dickens of a Delight: Christmas Plum Pudding is a Holiday Treat Straight from Merry Olde England" article in "The (Louisville, Ky) Courier-Journal." Pg. C7. Typed for you by Cathy Harned.


Anmerkungen zum Rezept: