Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wilted Spinach and Rice Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 Scheibebacon
Oz's fresh spinach, torn into bite sized pieces
1 TasseCooked rice, cooled to room temperature
1 Tassemushrooms fresh, sliced
1 TasseCherry tomatoes, quartered
1/4 Tassered onion chopped
1/4 Tassecider vinegar
1 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelwhite pepper ground
die Zubereitung:

/4 t dry mustard

Cook bacon until crisp; drain on paper towels, then crumble. Reserve 2 tablespoons drippings. Combine spinach, rice, mushrooms, tomatoes and onion in large mixing bowl. Combine vinegar, sugar, salt, pepper, mustard, reserved drippings and 2 tablespoons water in small saucepan;heat just to boiling. Pour dressing over salad; toss lightly. Garnish with bacon;serve immediately. Makes 4 servings.

Food Facts: Each serving, calories 133, protein 5.4g, fat 5g, carbohydrate 17.6g, dietary fiber 2.2g, cholesterol 8 mg, sodium 475 mg.


Anmerkungen zum Rezept: