Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wine Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseRed or white wine
1 1/2 Tassewater hot
2 TasseSmall bread crumbs
4 Esslöffelbutter
2 EsslöffelLemon rind finely grated
egg yolks
2 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

Pour wine and water into saucepan; cover. Simmer for 30 minutes. Do not boil. Saute bread cubes in butter; add lemon rind. Cook over medium heat until crisp and golden brown. Beat egg yolks till foamy; add sugar. Beat until well blended. Stir in 1/4 cup wine mixture. Return to remaining wine mixture, gradually, stirring constantly. Cook for 1 minute; do not boil. Place bread cubes in soup bowls; pour hot wine soup over bread cubes. Mm Wrenn

on Feb 17, 97.


Anmerkungen zum Rezept: