Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wing-Ding
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
36 Chicken wings, tips removed (and saved for stock!)
1 7/8 x ca. 1/2 Literpeanut oil
3/4 TasseChili sauce, commercial (hei nz)
3 Esslöffellemon juice
3 Esslöffelvinegar
1 1/2 EsslöffelPrepared yellow mustard
1 1/2 EsslöffelWorchestershire sauce (lea & perrins)
3/8 Tasseonion finely chopped
3/4 Tassegreen bell pepper finely chopped
3/4 Teelöffelsalt
3/4 Teelöffelblack pepper ground
3/8 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Fat grams per serving:

Approx. Cook Time: 15 mn Make sauce by combining all ingredients except the wings & Peanut oil. Allow to marinade about 1 hour in the 'fridge. Split the chicken wings into sections. Coat in seasoned flour. Fry in peanut oil until done. Serve with the sauce on the side.


Anmerkungen zum Rezept: