Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Winkler Sugar Cookies
Zutaten für 96 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gbutter
4 1/2 Tassesugar
eggs
5 Tasseflour
1 Teelöffelcream of tartar
1/2 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelnutmeg
1 Teelöffelvanilla
1 Teelöffellemon extract
1/2 Teelöffelalmond extract
die Zubereitung:

lafauss@aplcen. Apl. Jhu. Edu (Laura Faussone) (makes approx. 8 dozen) Cream butter and sugar in a large mixing bowl. Add eggs one at a time. In a separate bowl, combine flour, cream of tartar, salt, baking soda and nutmeg. Beat extracts into butter mixture and gradually incorporate flour mixture, blending thoroughly. Place dough in greased bowl and refrigerate overnight. Before baking, preheat oven to 350F. Roll dough out on floured pastry cloth. Cut with cookie cutters and bake on greased cookie sheets for 10-15 minutes until golden brown.

Refrigerate Dough Overnight


Anmerkungen zum Rezept: