Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Winter Apple Chutney
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseDried apples coarsely chopped
1 TasseApple sauce
1/3 TasseBrown rice vinegar
1/3 TasseGranulated cane juice Or- maple granules
1 kleinOnion chopped
1/4 Tasseraisins Seedless
1 Esslöffelginger minced, fresh
1/2 TeelöffelHot sauce, or to taste
die Zubereitung:

Blend the sweetness of apples with the spiciness of onion and hot sauce for a truly original chutney that adds zip to grain dishes like couscous or millet.

Directions: ===========

In a saucepan, combine all ingredients and bring to a boil over moderately high heat, stirring constantly for 15 minutes. If microwaving, combine all ingredients in a glass bowl. Microwave uncovered on high until slightly thickened and bubbling, about 8 minutes.

Let cool slightly. Puree 1/2 cup of the mixture in a blender or food processor and then mix wtih remaining chutney. Serve at room temperature or chilled.

Calories per tablespoon: 20 Grams of fat: 0

Percentage fat calories: 0% Cholesterol: 0 mg.


Anmerkungen zum Rezept: