Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Winter Fruit Compote
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Dose(30g) apricot halves
1 Tassewhite wine dry
1 1/2 Esslöffelcornstarch
3 Esslöffelwater cold
1 Esslöffelcurry powder
1/2 TasseLt br sugar
1 TasseDried pitted prunes
die Zubereitung:

Pour 2 c apricot syrup into skillet. Add wine to syrup. Boil rapidly until volume reduces to 1 1/2 c. Blend cornstarch and cold water in large saucepan. Stir in curry powder and sugar. Gradually stir in syrup-wine mixture. Simmer, stirring constantly, 1/2 min. Add prunes and drained apricots.

Simmer uncovered for 5 min or just until heated through. Spoon into chafing dish and serve with coconut.

Notes - Other fruit is good too, pears, peaches, dried or canned, even pineapple. Also, the longer it sits in the refrig., the better it gets.


Anmerkungen zum Rezept: