Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Winter Fruit Mold
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Packung(3 oz each) lemon gelatin
2 Tassewater boiling
1 1/2 TasseCherry wine
15 Blanched almonds; halved
1/4 Teelöffelcloves
1/4 Teelöffelcinnamon
1/8 Teelöffelallspice
1 TasseChopped candied mixed fruit
1/2 TasseLight raisins
1/2 Tassecurrants
1/2 TasseDrained maraschino or canned pitted sweet cherries; halved
1/2 Tassewalnuts coarsely copped
die Zubereitung:

(The New Joys of Jell-O)

Dissolve gelatin in boiling water. Stir in wine. Pour 1/2 cup of mixture into a 6 cup ring mold. Chill until set, but not firm. Arrange almonds in a single layer in a decorative pattern on top of the set gelatin. Pour another 1/2 cup gelatin mixture over the almonds. Chill again until set but not firm. Meanwhile, add spices, fruits, and nuts to remaining gelatin mixture; chill until slightly thickened. Spoon gently over gelatin in mold. Chill until firm, about 4 hours. Unmold, serve with prepared whipped topping, if desired. Makes about 6 cups or 10 - 12 servings.


Anmerkungen zum Rezept: