Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wonder Pudding
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseorange juice
eggs separated
2 Tassesugar
2 x ca. 1/2 Literwhipping cream
Boxes Knox gelatin; four pkg per box
Dozen almond macaroon cookies
1/2 x ca. 450 gPecans
1/2 x ca. 450 gCandied Maraschino cherry
6 Tassemilk
die Zubereitung:

Soak almond macaroons in orange juice. Put 4 cups milk in double boiler & bring to boiling point. Soak gelatin in remaining 2 cups cold milk. Beat egg yolks, adding sugar gradually, then stir into hot milk. When mixture starts to thicken, add cold milk & remove from heat. While this is cooling, beat egg whites until very stiff. Whip cream. Add egg whites & whipped cream to pudding mixture along with nuts & cherries. Line one large mold or two small molds with soaked macaroons (try to keep macaroons in place). Pour pudding mixture into the mold & refrigerate.

Mrs Maurice Schwartz

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: