Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wrapped Corn Dogs
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelyeast
1 Esslöffelsugar
1 Tassewater warm
1/4 Tasseoil
1/2 Tassecornmeal
1/2 Teelöffelsalt
2 Tasseflour
die Zubereitung:

Combine yeast, sugar, warm water and oil. Let yeast dissolve; add corn- meal, salt and flour. Knead 5 minutes, using additional white flour if necessary. Place in greased bowl, turn. Let rise until doubled in bulk. Punch down. Roll into rectangle 10 x 16 inches. Cut with a pizza cutter into 10 equal sized rectangles. Wrap around hot dog pinching edges together. Bake 350 degrees for 20 minutes.

Options: wrap 1/2 slice of American cheese around hot dogs or put 1 tablespoon chopped raw onion inside hot dog wrap before baking. Wraps 10 hot dogs.


Anmerkungen zum Rezept: